Організація роботи команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в обмежених умовах - СТАРЄВА, А.М. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2022)
Стаття присвячена проблемі організації роботи команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами в обмежених умовах. Обмежені умови навчання - ситуація, за якої не можливе застосування традиційно усталених форм організації освітнього процесу, а корекція процесу навчання відбувається в залежності від умов, які впливають на нього: пандемія та карантинні заходи, війна та безпекові вимоги тощо. Метою дослідження стало висвітлення окремих аспектів системи командної взаємодії фахівців у навчанні дітей з особливими освітніми потребами в обмежених умовах, зокрема – воєнного стану в Україні.