Іншомовна підготовка майбутніх медичних фахівців у системі дистанційного навчання - АЗАТЬЯН, В.І. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2022)
Стаття присвячена тому, як відбувається іншомовна підготовка студентів-медиків у системі дистанційного навчання. Розглядаються умови, особливості та засоби дистанційного навчання, плюси та мінуси синхронного та асинхронного режиму навчання, а також використання цифрових технологій під час навчання.