Зміна освітньої парадигми в сучасних умовах технологічних та соціальних змін - КОЛОМІЄЦЬ, С.В.; ХОДЦЕВА A.O. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2019)
Проаналізовано вимоги постіндустріального світу до сучасних та майбутніх фахівців. Акцентується увага на необхідності зміни освітньої парадигми. Представлено принципи використання синергетичної парадигми в освітньому процесі.