Теоретичні засади інтенсифікації навчального процесу засобами освітнього інформаційного середовища вищого навчального закладу - БОЛЮБАШ , Н.М. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2019)
Стаття присвячена педагогічним аспектам інтенсифікації навчального процесу з використанням можливостей сучасних освітніх інформаційних технологій шляхом формування освітнього інформаційного середовища вищого навчального закладу. Досліджено підходи до побудови та установлено компонентний склад освітнього інформаційного середовища, спрямованого на інтенсифікацію навчального процесу у вищому начальному закладі.