Можливості використання сучасних інтерактивно-освітніх технології у галузі медичної освіти - ФУРИК О.A.; РЯБОКОНЬ, О.В.; ОНІЩЕНКО, Т.Є.; САВЕЛЬЄВ, В.Г.; ЗАДИРАКА, Д.А.; САЛІОНОВ, В.О. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2019)
Підвищення якості підготовки майбутніх лікарів та збільшений потік наукової інформації потребують удосконалення методів викладання. Здобуття базової медичної освіти поряд із традиційними методиками викладання потребує використання сучасних інформаційних та інтерактивних комп’ютерних технологій для здобуття професійних знань в умовах організаційних змін в системі охорони здоров’я України. Окрім професійних компетенцій, які містять теоретичні знання та практичні вміння, майстерність і професіоналізм майбутнього лікаря базуються на розвитку комунікативних навиків, формування яких неможливе без застосуванням різноманітних дистанційних форм навчання або сучасних хмарних технологій. Організація ефективної комунікації та обміну даними між усіма представниками галузі охорони здоров’я у майбутньому підвищить якість діагностики та надання медичної допомоги й стане основою для успішної професійної безперервної освіти майбутніх фахівців.