Вплив іншомовної компетентності на академічну мобільність майбутніх фахівців з міжнародних відносин - СКИРДА, Т.С. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті розглядаються вплив іншомовної компетентності на академічну мобільність фахівців з міжнародних відносин. Досліджується застосування іноваційних методик підчас формування мовленнєвих умінь та навичок іншомовної компетентності. Розглянуті компоненти та підходи комунікативної компетентності, лінгвокультурна освіта, результатом якої має стати багатомовність громадян суспільства.