Особливості вивчення іноземної мови в умовах дистанційного навчання - КОХАН O.M.; МИХАЙЛОВА, Н.О. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті розглянуто актуальну проблему використання онлайн ресурсів при організації дистанційного навчання, наводиться визначення дистанційного навчання, його характеристики. Подається аналіз моделей дистанційного навчання, інструментів для спілкування між викладачем та студентом. Автори приводять перелік онлайн-сервісів та електронних ресурсів для ефективного вивчення англійської мови впродовж дистанційного навчання молоді.