Особливості дистанційного вивчення хімічних дисциплін майбутніми магістрами фармації - НІЖЕНКОВСЬКА, І.В.; БУТ, І.О. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
На сьогодні дистанційне навчання є однією з провідних світових тенденцій в освіті – ця технологія реалізує принцип безперервної освіти і здатна задовольнити постійно зростаючий попит на знання в інформаційному суспільстві. До того ж, у теперішніх умовах швидкого поширення небезпечного вірусу є незамінним засобом для безпечного отримання знань. В статті висвітлені особливості викладання органічної, фармацевтичної та токсикологічної хімії online в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця.