Види самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Гендерна психологія» - ТАФІНЦЕВА, С.І. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті автором розкрито зміст поняття «самостійна робота», з’ясовано роль самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Гендерна психологія» у формуванні майбутнього високо кваліфікованого фахівця із егалітарним світоглядом, умінням протистояти гендерним стереотипам та здатністю здійснювати професійну діяльність на засадах гендерного підходу; здійснено аналіз видів самостійної роботи студентів при вивченні навчальної дисципліни «Гендерна психологія». Розглянуто такі види самостійної роботи студентів як: участь у конкурсі студентських есе/малюнків «Моя мама – професіоналка», «Мій люблячий тато», творче есе «Мій гендерний досвід», написання казки про виникнення гендерних стереотипів, розробка роздаткового матеріалу до фільмів на гендерну тематику, укладання гендерного портфоліо, гендерна експертиза періодичних видань, випуск інформаційно-рекламних матеріалів на гендерну тематику. Розкрити зміст та особливості виконання означених видів самостійної роботи студентів.