Етапи впровадження інформаційних технологій у сучасну освіту - ОНІЩЕНКО, Т.І.; РЯБОКОНЬ, О.В.; ФУРИКO.O.; ВЕНИЦЬКА, Г.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2022)
В Україні активно впроваджується нова система освіти, яка орієнтована на входження у світовий інформаційно-освітній простір. У статті розглядаються етапи розвитку і становлення інформаційних технологій, їх вплив на становлення особистості, виявлення і розвитку її здібностей, формуванню вмінь і бажання вчитися, створенню умов для засвоєння знань і вмінь протягом усього життя.