Розвиток та удосконалення Soft Skills топ-менеджменту групи Raiffeisen Bank International - АЛЕКСАНДРОВАН.M.; АЛЕКСАНДРОВА M.В.; ДРАБ, Н.Л.; ДАВИДЕНКО, Т.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2022)
У статті розглядається питання підвищення кваліфікації топ менеджменту, види підготовки та удосконалення професійних навичок та компетентності на прикладі Групи Райффайзен Інтернешнл. Аналізується сутність та особливості функціонування міжнародних фінансових корпорацій, виокремлюються основні та ключові соціальні навички та вміння (soft skills). Досліджуються умови підготовки та навчання директорів, особлива увага приділяється вивченню та дотриманню належної практики корпоративного управління.