Віртуальні екскурсії як засіб комп’ютерної підтримки учнів в умовах інклюзивної освіти - ГОРІНАO.T.; КОНДРАТЬЄВА, Л.О. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ)
Стаття присвячена теоретичним аспектам ролі віртуальних екскурсій для розвитку пізнавальних можливостей та підвищення якості навчання дітей за інклюзивною формою навчання. Також розкрито поняття «екскурсія», «віртуальна екскурсія», «інклюзивний освітній простір», «засоби комп’ютерної підтримки».