Особливості методики викладання іноземних мов українським студентам покоління Z - ПЕЧЕНІЗЬКА (ГУБАРЄВА), С.С.; ЗАВАЛЬНАО.M. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ)
У статті проаналізовано характерні ознаки студентів покоління Z, які викладачам варто враховувати при побудові занять у вищих навчальних закладах України з метою уникнення розбіжностей між поколіннями, що можуть заважати результативності навчального процесу. Систематизовано психолого-педагогічні рекомендації як зарубіжних, так і вітчизняних учених щодо побудови найбільш відповідного стилю навчання із студентами покоління Z. Надано авторські методичні рекомендації щодо найоптимальніших (з власного досвіду роботи зі студентами) сучасних стратегій викладання іноземної (англійської) мови у ВНЗ України.