Особливості навчання англійської мови студентів з країн Азії: практичний аспект - КОВАЛЕНКО, А.Є.; ПАНИЧ, А.А.; ХОЛМАКОВА, Ю.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
Стаття містить докладний розгляд особливостей навчання англійської мови студентів з країн Азії. Автори коротко аналізують мовні та мовленнєві подібності та розбіжності між англійської мовою на азійськими мовами (японською, китайською та корейською), зокрема, на фонетичному, лексичному та синтаксичному рівнях. У статті розглядаються найтиповіші інтонаційні, фонетичні, лексичні та граматичні помилки, притаманні студентам-азійцям, виходячи із досвіду викладання англійської мови авторами статті. Наведені прийоми, покликані сприяти уникненню подібних помилок та більш ефективному засвоєнню студентами специфічних особливостей англійської мови. Особливий акцент зроблений на аналізі фонетичних помилок та шляхах їх подолання.