Інтеграційні аспекти навчальної діяльності студентів-фармацевтів вищих медичних навчальних закладів під час вивчення дисципліни «Біологія з основами генетики» - КОСТИЛЬОВ, О.В.; РУДА, О.Ю.; ВДОВІЧЕНКОO.M.; РОМАНЕНКО, О.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
Становлення фахівця у галузі фармації передбачає обов’язкове усебічне оволодіння особистістю необхідними професійними знаннями та вміннями. Одним з важливих елементів досягнення цієї мети є інтеграція знань, отриманих під час вивчення окремих дисциплін та їх складових. Інший не менш важливий аспект професійної підготовки сьогоднішнього студентафармацевта полягає у формуванні в нього навичок самоконтролю за рівнем засвоєння знань. Багатоманітність методів і засобів навчання, удосконалення яких є перманентним процесом, оптимізує, зокрема, ефективність компетентнісного підходу до організації навчального процесу.