Контент-аналіз наукових досліджень 2010-2019 рр. з проблеми професійної підготовки фахівців туристичної галузі в Україні - ПЕТРОВАA.A. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті проаналізовано дисертації напряму професійна туристична освіта опубліковані протягом останніх десяти років (2010-2019). Виокремлено проблеми наукових пошуків та еволюцію їх актуальності на різних етапах хронологічного періоду. Встановлено причинно-наслідкові зв’язки зміни актуальності тих чи інших напрямів досліджень. Спрогнозовано подальші напрями досліджень в галузі професійної підготовки фахівців з туризму.