Перспективи розвитку безперервної фармацевтичної освіти в Україні - МАЛЮГІНА, O.O.; СМОЙЛОВСЬКА, Г.П.; ЄРЕНКО, O.K.; ХОРТЕЦЬКА, T.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2019)
Сьогодні Україна потребує висококваліфікованих фахівців, які можуть успішно працювати в умовах реального професійного і міжнародного оточення. Фармацевтична освіта в Україні знаходиться у стані реформування. Безперервний професійний розвиток сприяє зростанню професійного рівня підготовки спеціалістів з орієнтацією на міжнародні освітні стандарти, створює умови для їх розвитку та творчої самореалізації, що покращу рівень надання фармацевтичних послуг. Основними шляхами розвитку безперервної освіти фармацевтичних фахівців в Україні є збільшення кількості ліцензований тем, стимулювання інформальної освіти, розвиток дистанційного формату навчання, удосконалення законодавства, створення сприятливого середовища для професійного розвитку фармацевтичних фахівців та ін. провайдерів освітніх послуг та переліку доступних до вивчення тем, стимулювання інформальної освіти, розвиток дистанційного формату навчання, удосконалення законодавства, створення сприятливого середовища для професійного розвитку фармацевтичних фахівців та ін.