Критерії, показники та рівні сформованості професійного іміджу майбутніх учителів хореографії - МОСКАЛЕНКО, O.I.; СКРИПНИК, O.С. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2019)
У статті автор критерії сформованості професійного іміджу майбутніх вчителів хореографів визначає відповідно до його структури, яку розглядає як систему, що складається з таких компонентів як зовнішньо-поведінковий компонент, професійно-педагогічний, індивідуально-аксіологічний та контрольно-оцінний компонент. Для оцінювання рівня сформованості цих компонентів пропонуються відповідні критерії: зовнішньо-поведінковий, професійно-педагогічний, індивідуально-аксіологічний та контрольно-оцінний. На основі розроблених критеріїв та показників визначено рівні сформованості професійного іміджу майбутніх вчителів хореографів.