Сучасні освітні підходи щодо професійної підготовки студентів з англомовною формою навчання з фаху «Акушерство і гінекологія» в умовах запровадження європейських стандартів вищої освіти в Україні - ГАЙДАЙ, Н.В.; РЕВЕНЬКО , О.М.; ОЛІЙНИК, Н.С. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2019)
Робота присвячена cучасним методам оптимізації навчального процесу англомовних студентів шляхом залучення їх до роботи в симуляційному центрі університету, удосконаленням практичних навичок, розглядом клінічних ситуацій, контролем засвоєння невідкладної допомоги рівнем педагогічної і практичної майстерності викладача. Залученням до науково-дослідної роботи в студентському науковому товаристві на кафедрі акушерства і гінекології ЗДМУ.