Структура готовності майбутніх учителів до проектування уроків у початковій школі засобами інтерактивних технологій - ТЕСЛЕНКО, T.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2019)
У статті розглянуто одне з найважливіших завдань сучасної освіти – підготовка майбутніх учителів початкової школи в умовах реформування, а саме, підготовка до проектування уроків засобами інтерактивних технологій. У статті визначено схему підготовки майбутніх учителів та складові процесу навчання в умовах педагогічного закладу вищої освіти. Розкрито поняття «інтерактивні технології», переваги даного методу, особливості його використання на заняттях з дидактики.