Інформаційно-комунікаційні технології у вищій освіті: сучасний стан та перспективи розвитку - БОЛЮБАШ, Н.М. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
Досліджено сучасний стан та загальні перспективи й тенденції розвитку інформаційно-комунікаційних технологій у вищій професійній освіті на сучасному етапі розвитку суспільства. Обґрунтовано необхідність відповідних змін в методичних підходах до організації навчання в вищих навчальних закладах з метою забезпечення їх адекватності сучасним можливостям інформаційно-комунікаційних технологій.