Сучасні підходи до спеціальної фізичної підготовки майбутніх офіцерів Національної поліції України - ДІДКОВСЬКИЙ, В.А. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті проаналізовано зміст і організацію навчального процесу зі спеціальної фізичної підготовки. Автором обґрунтовано необхідність оптимізації і підвищення рівня спеціальної фізичної підготовки майбутніх офіцерів Національної поліції у вищих навчальних закладах МВС України відповідно до сучасних вимог. Запропоновані шляхи авторського бачення модернізації освітнього процесу.