Впровадження принципів міжкультурної комунікації у процесі навчання іноземної мови викладачів, які працюють з іноземними студентами - ЗОЛОТОВА, С.Г.; КУРОЧКІНА, В.С.; МІХНО, С.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті проаналізовано особливості впровадження принципів міжкультурної комунікації у процесі навчання іноземної мови викладачів, які працюють з іноземними студентами. Представлено практичний досвід впровадження у Сумському державному університеті на прикладі вивчення англійської мови. Визначено проблеми, окреслено перспективи та сформульовано рекомендації впровадження принципів міжкультурної комунікації у процесі навчання іноземної мови викладачів, які працюють з іноземними студентами. Використано наступні методи дослідження: аналіз літературних джерел та практичного досвіду; порівняння, узагальнення, систематизація, термінологічний аналіз, спостереження.