Використання інформаційно-комунікаційних технологій у фаховій підготовці майбутніх бухгалтерів в коледжах економічного профілю - МИХАСЮК, К.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті висвітлено питання організації та використання інформаційних систем при викладанні обліково-економічних дисциплін. Розкриваються поняття «інновація», «інновація освіти», «інформаційні технології» як цілісна динамічна система. Визначено переваги та перспективи розвитку застосування комп’ютерних технологій у фаховій підготовці студентів коледжу економічних спеціальностей. Якість фахової підготовки майбутніх бухгалтерів розглядається як ступінь досягнення визначеного стандарту діяльності економічного коледжу. Формування готовності майбутніх бухгалтерів до професійної діяльності засобами інформаційно-комунікаційних технологій розглядається як один із критеріїв ефективності досягнення загальної мети їхньої професійної підготовки.