Search for resources for teachers and families, who raise children with special needs, under the conditions of the martial state - БАБИЧ, Н.М.; СУПРУН , Г.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2022)
Викликами в українській освіті дітей з особливими потребами в умовах війни стали об’єктивні труднощі: загроза життю, обмеження можливості повноцінно отримувати доступ до освіти, енергетичні дефіцити. Актуальним постає питання пошуку ресурсів для подолання цих труднощів українськими батьками і педагогами. Важливо не просто дослідити самі труднощі, а розкрити реальний досвід пошуку та використання в щоденному житті ефективних шляхів та способів продовжувати навчання, зберегти та розвивати особистісний потенціал дітей з особливими потребами.