Проблеми онлайн-навчання у підготовці інженерів - ВАДАСЬКА, С. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 1970)
У зв’язку з високими вимогами сучасного суспільства до розвитку науково-технічного потенціалу країни вищі навчальні заклади переглядають основні напрямки та цілі підготовки інженерів. Успіх є результатом впровадження нових форм і сучасних підходів до навчання, переходу до самостійної роботи і вміння студентів ефективно організувати свою роботу. З метою підвищення якості знань в навчальний процес впроваджується змішана форма навчання. У статті розглядається поєднання традиційного навчання з онлайн-навчанням для вивчення англійської мови професійного спрямування. Представлені завдання спрямовані на розвиток навичок корисних для майбутньої професійної діяльності. У статті перераховані основні фактори, що впливають на структуру і якість дистанційних курсів, а також аспекти, що сприяють навчанню і мотивації студентів.