Професійний розвиток особистості працівника в умовах післядипломної освіти - ДЄНІЖНА, С.O.; СОВА, М.O. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті досліджується проблема вдосконалення професійного розвитку особистості працівника в умовах післядипломної освіти. Розкриваються оптимальні умови підвищення кваліфікації та особливості організаційної, навчальної й методичної роботи з професійного розвитку особистості працівника у Навчально-науковому центрі. Окреслюються перспективи вдосконалення професійного розвитку особистості працівника з урахуванням стратегії реформування вищої та післядипломної освіти у напрямі розширення дослідницької роботи.