Змішане навчання при вивченні іноземної мови як імператив сьогодення - КОХАН, O.M.; МИХАЙЛОВА, Н.О. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті розглянуто актуальну проблему впровадження педагогічних інновацій та сучасних он-лайн технологій у навчальний процес, наводиться визначення змішаного навчання, його характеристики та завдання. Подається зміст основних моделей змішатого навчання. Теоретично обґрунтовується доцільність застосування моделей змішаного навчання з метою розширення освітніх можливостей студентів у процесі вивчення іноземних мов. Автори приводять перелік онлайн-інструментів та електронних ресурсів для ефективного вивчення іноземних мов впродовж самостійної роботи молоді, а також для аудиторного використання.