Прагматичний підхід до мотивації навчально-пізнавальної діяльності студентів-фармацевтів у формуванні фахової лексичної компетентності в читанні та говорінні у процесі самостійної роботи - ТОМАШЕВСЬКА, А.Ю.; ГОНЦАРЮК, Д.О. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
Розглядається проблема находження оптимальної дидактичної технології самокерованого навчання, що передбачає оволодіння сформованістю англомовної лексичної компетентності в читанні та говорінні у майбутніх студентів-фармацевтів; представлена цільова робоча модель розвитку англомовної лексичноїкомпетентності в читанні та говорінні у процесі самостійної роботи, яка забезпечує актуалізацію мотиваційного потенціалу студентів.