Результати дослідження стану корпоративної культури та розвитку культури безпеки на виробництві та їх врахування при підготовці здобувачів освіти інженерних спеціальностей - ЧЕБЕРЯЧКО, С.І.; ГАВРИЛОВА, А.В.; МАМАЙКІН, О.Р.; ПОЧЕПОВ, В.М.; ДЕРЮГІН, О.В. (ВИЩА ОСВІТА УКРАЇНИ У КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ, 2020)
У статті проаналізовано результати дослідження проблеми стану корпоративної культури та розвитку культури безпеки на виробництві. Підвищення рівня зрілості культури безпеки має базуватися на впровадженні практики на один рівень вище. Якщо порушити цей принцип, необхідно проводити серйозну роботу з роз’яснення, навчання, комунікації. Отримані дані було обговорено зі студентами інженерних спеціальностей та запропоновано способи підвищення ефективності їх роботи з результатами експериментальних досліджень.